ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ζητάει 15+5 εκατ. ευρώ για Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός»

Πορτογαλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός αξιώνει τον Φώτη Ιωαννίδη 15+5 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον πουλήσει!

«Ζητάει 15+5 εκατ. ευρώ για Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός»

Νέες αποκαλύψεις από τους Πορτογάλους για τον Φώτη Ιωαννίδη!

Λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα που θέλει την Σπόρτινγκ να έχει στα ραντάρ της τον 24χρονο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ένα νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά του «maisfutebol» “μιλάει” και με ποσά!

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι το τριφύλλι, ζητά 15 εκατ. ευρώ για τον Ιωαννίδη και επιπλέον πέντε εκατομμύρια για μπόνους τερμάτων του Έλληνα φορ!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Με τον Βίκτορ Γκιοκέρες να εκτιμάται όλο και περισσότερο στην αγορά, η Σπόρτινγκ εξετάζει το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη για να ενισχύσει την επίθεση την επόμενη σεζόν και, σύμφωνα με την Maisfutebol, μια πιθανή μεταγραφή θα κόστιζε περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ,

Ο σύλλογος του Παναθηναϊκού, με τον οποίο ο 24χρονος σκόρερ έχει συμβόλαιο με ισχύ έως τον Ιούνιο του 2027, ζητά αυτή τη στιγμή σταθερά 15 εκατ. ευρώ και άλλα πέντε εκατ. ευρώ για γκολ.

Ο Έλληνας διεθνής αποτελεί πόλο εδώ και μήνες από το τμήμα σκάουτινγκ της Σπόρτινγκ, ενώ παρακολουθείται στενά και από τους Ιταλούς στην Αταλάντα και από την ισπανική πλευρά στη Σεβίλλη».

Η θέση του Παναθηναϊκού όλη αυτή την περίοδο είναι ξεκάθαρη, αφού ο διεθνής επιθετικός δεν πωλείται παρά μόνο με μια εξωπραγματική πρόταση!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.