ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με Έλγκερτ για τη νέα σεζόν – Χειρουργείο την Τρίτη ο Ιερεθουέλο

Eξελξεις στην ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Χειρουργείο την Τρίτη ο Ιερεθουέλο, συμφωνία με Καναδό πασαδόρο.

Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με Έλγκερτ για τη νέα σεζόν - Χειρουργείο την Τρίτη ο Ιερεθουέλο

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει την Τρίτη (3/4) o Aγκίρε Ιερεθουέλο!

Ο πολύπειρος Κουβανός πασαδόρος τραυματίστηκε στον αχίλλειο κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Μίλωνα και θα χειρουργηθεί, με την περίοδο της αποκατάστασης του να είναι αρκετά μεγάλη, γεγονός το οποίο κάνει πολύ μεγάλες τις πιθανότητες να ρίξει τίτλους τέλους στην σπουδαία του καριέρα.

Οι “πράσινοι” ωστόσο δεν έμειναν με τα χέρια σταυρωμένα και κινήθηκαν γρήγορα προκειμένου να βρουν τον αντικαταστάτη του Ιερεθουέλο ενόψει της επόμενης σεζόν!

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 368 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο λόγος για τον Καναδό πασαδόρο, Μαξ Έλγκερτ. Ο 26χρονος παίκτης, ύψους 1.96, ξεκίνησε την καριέρα του στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα στον Καναδά, ενώ το 2022, μετακόμισε στην Πολωνία προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Βίσλα Μπίντγκοτσκ, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη Γερμανία με τη φανέλα της Λούνενμπουργκ η οποία αντιμετώπισε τον Μίλωνα στο CEV Cup.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.