ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρώτος στόχος της Λάτσιο ο Ιωαννίδης»

Νέος «μνηστήρας» για τον Φώτη Ιωαννίδη, αλλά με ποσά εκτός πραγματικότητας.

«Πρώτος στόχος της Λάτσιο ο Ιωαννίδης»

Συνεχίζεται η «παρέλαση»… μνηστήρων για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Έλληνας σέντερ φορ του τριφυλλιού, έχει αποτελέσει μήλον της Έριδος για πολλούς και μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους οι οποίοι θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Έτσι μετά από τα δημοσιεύματα από τη Γερμανία για Στουτγκάρδη και Άιντραχτ, από Ισπανία για Σεβίλλη και από Πορτογαλία για Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σειρά πήραν οι Ιταλοί και η Λάτσιο!

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.067 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι οι Λατσιάλοι ενδιαφέρονται για τον Φώτη Ιωαννίδη με ένα ποσό το οποίο ωστόσο, μοιάζει εκτός πραγματικότητας για τα δεδομένα που επιθυμεί ο Παναθηναϊκός.

Η σελίδα «Il Calcio Lo Si Legge» στη γειτονική χώρα, που ασχολείται με μεταγραφές, αναφέρει ότι: «Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο Νο1 στόχος για την επίθεση της Λάτσιο, η διαπραγμάτευση ξεκίνησε», ενώ προσθέτει ότι γίνεται κουβέντα για deal 13 εκατ. ευρώ, συν 2 εκατ. ευρώ μπόνους.

Προφανώς με αυτά τα χρήματα καμία ομάδα δεν θα μπορούσε να αποκτήσει τον Ιωαννίδη, αφού ο Παναθηναϊκός θέτει τον πήχη πολύ υψηλότερα, αλλά δεν έχει και καμία διάθεση να τον παραχωρήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.