ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Aπόβαση στο Μόναχο: Ένα μικρό… ΟΑΚΑ η «Audi Dome» στο Μπάγερν-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πάει στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Παρασκευή το βράδυ την Μπάγερν στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague έχοντας το πλευρό του χιλιάδες οπαδούς του.

Aπόβαση στο Μόναχο: Ένα μικρό... ΟΑΚΑ η  «Audi Dome» στο Μπάγερν-Παναθηναϊκός

Έτοιμος να πάει να τελειώσει τη δουλειά στο Μόναχο είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι “πράσινοι” ταξιδεύουν την Πέμπτη στη Βαυαρία, καθώς το βράδυ της Παρασκευής, αντιμετωπίζουν την Μπάγερν το πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague, όπου με νίκη θα έχουν κλειδώσει κατά μεγάλο ποσοστό και τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια.

Το τριφύλλι βρίσκεται στο 21-11 με τις δυο τελευταίες νίκες απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Βίρτους να έχουν εκστασιάσει τον κόσμο της ομάδας ο οποίος ετοιμάζει… απόβαση!

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.593 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Και αυτό διότι πέραν της συνεργασίας της ΚΑΕ με το Aktina Travel το οποίο “ναυλώνει” τσάρτερ για τους οπαδούς οι οποίοι ταξιδεύουν με την ομάδα στην Ευρώπη, οι φίλοι του τριφυλλιού, αναμένεται να είναι περισσότεροι από 3.000!

Κάτοικοι από το Μόναχο, αλλά και από γύρω πόλεις της Γερμανίας, αλλά και Έλληνες από κοντινές ευρωπαϊκές πόλεις πρόκειται να κάνουν ένα μικρό… ΟΑΚΑ την «Audi Dome» προκειμένου να στηρίξουν την…αρμάδα του Εργκίν Αταμάν η οποία πηγαίνει «καρφί» για πλεονέκτημα και θέλει στα τέλη Μαϊου να είναι στο Βερολίνο και το Final 4!

Να σημειωθεί ότι η Μπάγερν για το συγκεκριμένο ματς έχει ανακοινώσει sold out, σε ένα γήπεδο 7 χιλ. θέσεων.

Θυμίζουμε ότι στο ματς που έδωσε ο Παναθηναϊκός τον Νοέμβριο στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα είχε στο πλευρό του περίπου 2.500 φιλάθλους του

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.