Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα στον Γιούχτα για τον Παναθηναϊκό Β

Ο Παναθηναϊκός Β πήρε νίκη ανάσα απέναντι στον Γιούχτα τον οποίο και νίκησε άνετα 3-0!

Την πρώτη του νίκη στην διαδικασία των πλέι άουτ πέτυχε ο Παναθηναϊκός Β΄κόντρα στον Γιούχτα. Η δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση και έφτασε με σχετική ευκολία στην επικράτηση με 3-0.

Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια του ματς, και στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Μετά από ωραία ενέργεια του Κυριόπουλου από τα αριστερά, η μπάλα στρώθηκε στον Μπιλάλ, ο οποίος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 28′ ο Φουρτάδο μπήκε μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Κόλα, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν υπέδειξε την παράβαση. Στο 38΄ο Σαρδέλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Φουρτάδο κέρδισε το πέναλτι, με τον Αθανασακόπουλο να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να κάνει το 2-0.

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 80΄ όταν ο Νταμπίζας μετά από κάθετη πάσα του Αθανασακόπουλου κέρδισε το πέναλτι, με τον Φουρτάδο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και στο 82΄να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Παναθηναϊκός Β΄(Σ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος (88΄Μαντσίνι), Μαρτίνης, Κάτρης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (88΄Προδρομίτης), Κρυπαράκος, Σαρδέλης (59΄Φικάι), Φρόκου (68΄Τουρκοχωρίτης), Μπιλάλ (68΄ Νταμπίζας)

Γιούχτας Αρχάνων (Κ. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ): Κόλλιας, Τσίρης (46΄Πολυχρόνης), Τζάνης (46΄Μπουρσέλης), Κόλα, Μπρους, Λώλης, Δασκαλάκης (46΄Μπουτσάκης), Θεοδωράκης, Νοικοκυράκης, Βρετός (63΄ Κωστανάσιος), Αλεξόπουλος

Exit mobile version