ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για αυτό τον πήρε: To τρομερό στατιστικό του Μπακασέτα με τον Παναθηναϊκό!

Μόλις δυόμισι μήνες στον Παναθηναϊκό, ο Τάσος Μπακασέτας έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα τρομερό επίτευγμα.

Για αυτό τον πήρε: To τρομερό στατιστικό του Μπακασέτα με τον Παναθηναϊκό!

Ο Τάσος Μπακασέτας διανύει τον δεύτερο μήνα του στον Παναθηναϊκό και ήδη με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει τον κόσμο και τον Φατίχ Τερίμ!

Ο Αρχηγός της Εθνικής όμως έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα τρομερό επίτευγμα και να γίνει κάτοχος ένος σημαντικού στατιστικού, αφού τα τέσσερα γκολ που έχει πετύχει με τα πράσινα είναι όλα απέναντι σε ομάδες του επονομαζόμενου… Βig 5!

Πρώτα στο ματς μας με τον ΠΑΟΚ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Μπακασέτας ήταν εκείνος που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε με το γκολ του ωστόσο να μην συνοδεύεται από νίκη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συνέχεια έγινε στο ματς με τον Άρη, όπου ο έμπειρος μεσοεπιθετικός νίκησε με υπέροχο τελείωμα τον Κουέστα ανοίγοντας τον δρόμο προς τη νίκη!

Στη συνέχεια ο Μπακασέτας ήταν εκείνος που ισοφάρισε στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των playoffs με τρομερό σουτ – ριμπάουντ κάνοντας το 1-1 πριν ο Ιωαννίδης πετύχει τα επόμενα δυο τέρματα της νίκης!

Σειρά πήρε η ΑΕΚ, η πρώην ομάδα του την οποία πλήγωσε με ένα… φαρμακερό αριστερό σουτ για το 1-1 στο ντέρμπι της Λεωφόρου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.