ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βουλγαράκη για Ιωαννίδη: «Έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου, είμαι περήφανη»

Η σύντροφος του Φώτη Ιωαννίδη, Ελένη Βουλγαράκη, μίλησε με τρυφερά λόγια για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Βουλγαράκη για Ιωαννίδη: «Έχει βάλει γκολ στην καρδιά μου, είμαι περήφανη»

Για μια ακόμη φορά ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού, καθώς πραγματοποίησε τεράστια εμφάνιση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας στράικερ του τριφυλλιού, εκτός από τον κόσμο της ομάδας, κάνει υπερήφανη και τη σύντροφο του, Ελένη Βουλγαράκη η οποία για μια ακόμη φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός πανηγύρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ (2-1) μαζί με την συνεργάτιδά της, Φωτεινή Πετρογιάννη η οποία βρισκόταν μαζί της στο γήπεδο και ανήρτησε και βίντεο από τη στιγμή που ο νεαρός ποδοσφαιριστή πανηγύρισε για το γκολ του.

«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 5.198 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η Ελένη Βουλγαράκη αναφέρθηκε στην παρουσία της στο γήπεδο, αλλά και στο γκολ που της αφιέρωσε ο Φώτης Ιωαννίδης λέγοντας: «Έχει βάλει γκολ στη καρδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη, τον θαυμάζω πάρα πολύ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.