ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο Μόναχο ο Γιαννακόπουλος

Στο Μόναχο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν θα βρεθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Στο Μόναχο ο Γιαννακόπουλος

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ταξιδεύει για τη γερμανική πόλη, ώστε να βρεθεί στο πλευρό του Εργκίν Αταμάν και των παικτών του.

Στη βαυαρική πόλη θα βρεθούν πάνω από 3.5000 φίλοι του “τριφυλλιού” μετατρέποντας το γήπεδο της Μπάγερν σε ένα… μικρό ΟΑΚΑ.

Ο DPG έχει βρεθεί ξανά σε εκτός έδρας ματς της ομάδας στην Ευρωλίγκα, με πιο πρόσφατο αυτό στην Μπολόνια και στο μεγάλο διπλό επί της Κίντερ χάρη στο καλάθι του Κέντρικ Ναν στο τέλος της αναμέτρησης.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 19.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.