ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέο «χτύπημα» Γιαννακόπουλου : «Eπόμενη στάση…»

Tο ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Νέο «χτύπημα» Γιαννακόπουλου : «Eπόμενη στάση...»

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν και μετά το σπουδαίο διπλό στο Μόναχο βρίσκεται μια ανάσα από τη 2η θέση την οποία θέλει να κλειδώσει στο επόμενο εντός έδρας ματς με την Άλμπα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης.

Το τριφύλλι, επιστρέφει στα playoffs της Euroleague μετά το 2019 και θα έχει και πάλι πλεονέκτημα έδρας με το ρεκόρ του να είναι στο 22-11 και με νίκη θα είναι δεύτερο και θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του ο οποίος θα προκύψει από τα play-in που θα διεξαχθούν μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.

Με ένα νέο ποστάρισμα στο instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος “προανήγγειλε” ουσιαστικά ότι θα βρεθεί στο πλευρό του εξάστερου, είτε είναι στο Βελιγράδι, είτε στην Μπολόνια είτε στη Βασκονία, εκεί που δηλαδή εδρεύουν Μακάμπι, Βίρτους και Μπασκόνια που είναι οι κύριες υποψήφιες για να αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό!

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 37.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.