ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τερίμ: «Nα μην τα παρατάμε ποτέ και να βγάζουμε τον χαρακτήρα που πρέπει»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ στην εκπομπή της Cosmote TV «Sportshow» ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Τερίμ: «Nα μην τα παρατάμε ποτέ και να βγάζουμε τον χαρακτήρα που πρέπει»

Στον χαρακτήρα που θα πρέπει να δείχνει ο Παναθηναϊκός, αλλά και στην αντίδραση που θα πρέπει να βγάζει ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Φατίχ Τερίμ ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία, αλλά και της συνέχειας των playoffs.

Ο έμπειρος τεχνικός του τριφυλλιού με δηλώσεις του στην εκπομπή της Cosmote TV «Sportshow» τόνισε ότι η ομάδα θα πρέπει να παλεύει ως το τελευταίο σφύριγμα, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο με τα ματς κόντρα σε ΑΕΚ και Άρη.

-Για την εικόνα του Παναθηναϊκού και τις δύο σερί νίκες:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών μου. Ένα από τα σημαντικά στοιχεία που θέλουμε να δείχνουμε ως ομάδα, είναι να μην τα παρατάμε και να βγάζουμε τον χαρακτήρα που πρέπει.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να μην απογοητευόμαστε ποτέ, σε ότι κι αν γίνεται στο γήπεδο, να αντιδρούμε κι αυτό κάθε ημέρα που περνά, μας βοηθάει να γινόμαστε περισσότερο ομάδα. Ότι και να γίνεται μέσα στο γήπεδο, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, πρέπει να βγάζουμε αντίδραση και να επιδιώκουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, πρέπει να βγάζουμε χαρακτήρα για να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

-Για το προηγούμενο ματς με τη Λαμία και την ισοπαλία 2-2:

«Ναι όντως, είχαμε χάσει βαθμούς στο γήπεδο μας. Αν κοιτάξουμε όμως όλο το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι και βρήκαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, ειδικά μετά την αποβολή του παίκτη της Λαμίας. Βγάλαμε περισσότερο πίεση, αλλά η Λαμία είναι μια ομάδα που πρέπει να την προσέξεις. Έχει εξαιρετικό επιθετικό transition και γνωρίζουμε τα… σενάρια που μπορούν να προκύψουν μέσα στο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που ακόμη κι όταν την πιέζεις αντιδρά καλά και χρειάζεται προσοχή γιατί βγαίνουν με προϋποθέσεις στην αντεπίθεση, παίζουν αρκετά γρήγορα. Σε κάθε ομάδα οφείλουμε να δείχνουμε τον απαραίτητο σεβασμό και η Λαμία είναι μια από αυτές.

Η αλήθεια είναι πως μετά τις νίκες μας επί της ΑΕΚ και του Άρη, πρέπει να συνεχίσουμε με νίκη και θα κάνουμε στο γήπεδο τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.