ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βέρμπιτς: «Δεν επιτρέπεται να χάσουμε βαθμούς από εδώ και πέρα – Να προχωρήσουμε όλοι μαζί»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Σλοβένος εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Μπένιαμιν στην εκπομπή της Cosmote TV «Sportshow» ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Βέρμπιτς: «Δεν επιτρέπεται να χάσουμε βαθμούς από εδώ και πέρα - Να προχωρήσουμε όλοι μαζί»

Για την πνευματική προετοιμασία του Παναθηναϊκού και την ανάγκη που υπάρχει για το 2/2 απέναντι στη Λαμία μίλησε στην εκπομπή της Cosmote TV, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Ο Σλοβένος εξτρέμ του τριφυλλιού, κατά τις δηλώσεις του τόνισε ότι το τριφύλλι, θα πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένο ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν, ξεκαθάρισε ότι το μυαλό όλων θα πρέπει να είναι αφοσιωμένο στο γήπεδο, ενώ έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι με την Λαμία, που έληξε 2-2. Όλοι θυμόμαστε πως χάσαμε δύο σημαντικούς βαθμούς. Οπότε σίγουρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα και θα πάμε για τους τρεις βαθμούς. Έχασαν επίσης κάποιους παίκτες. Ο Καρλίτος που σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του. Του εύχομαι καλή τύχη τώρα… Προχωρήσαμε προετοιμαζόμενοι πολύ καλά αυτή τη στιγμή, είδαμε πως μπορούμε να χάσουμε βαθμούς και δεν επιτρέπεται πλέον αυτό να συμβεί από εδώ και πέρα.

Πνευματικά σημαίνει πολλά για την αυτοπεποίθηση μας. Να πάμε στα τελευταία έξι παιχνίδια της σεζόν με καλή αυτοπεποίθηση, ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με το… μυαλό στο κεφάλι μας. Να είμαστε όλοι μαζί και να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που έρχονται. Έχουμε μπροστά μας τους δύο αγώνες με τη Λαμία και όλοι θέλουμε τους έξι βαθμούς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.