ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Σλούκας και Λεσόρ οι κορυφαίοι του εξάστερου στη Euroleague με πέντε βραβεία MVP!

Kώστας Σλούκας και Ματίας Λεσόρ ήταν οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού στη regular season της Euroleague, βάφοντας πέντε φορές πράσινο το βραβείο του MVP!

Παναθηναϊκός: Σλούκας και Λεσόρ οι κορυφαίοι του εξάστερου στη Euroleague με πέντε βραβεία MVP!

Το πρώτο μήνυμα επιστροφής του Παναθηναϊκού εστάλη! Ο εξάστερος έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα του καθώς ετοιμάζεται να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα, ενώ εξασφάλισε και την παρουσία του στα playoffs της Euroleague και πάλι με πλεονέκτημα, περιμένοντας τον νικητή του ζευγαριού, Μακάμπι-Μπασκόνια στον δρόμο προς το Final 4 του Βερολίνου.

Αδιαμφισβήτητα οι κορυφαίοι παίκτες του τριφυλλιού σε αυτές τις 34 αγωνιστικές ήταν ο αρχηγός και ΗΓΕΤΗΣ της ομάδας, Κώστας Σλούκας, που άλλαξε την ιδιοσυγκρασία και τη φιλοσοφία της ομάδας υπό την καθοδήγηση του Εργκίν Αταμάν, αλλά και ο σπουδαίος Ματίας Λεσόρ, που αποδεδειγμένα είναι στους τρεις κορυφαίους παίκτες της regular season.

Aμφότεροι σάρωσαν τα βραβεία των MVP στην κανονική διάρκεια με τον Γάλλο σέντερ να παίρνει τρεις φορές το βραβείο και τον έμπειρο γκαρντ άλλες δυο!

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.628 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγκεκριμένα ο Λεσόρ αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής για την εμφάνιση του στο ματς με την Μπασκόνια (95-81), της 21ης για το ματς με τη Μονακό στο ΟΑΚΑ (88-63), αλλά και για την εμφάνιση του στην 27η αγωνιστική στη μεγάλη νίκη του τριφυλλιού στη Μαδρίτη (86-97).

Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Σλούκας πήρε το βραβείο του κορυφαίου της τελευταίας αγωνιστικής για το ματς κόντρα στην Άλμπα στο ΟΑΚΑ (84-75), αλλά και για το τρομερό ματς του κόντρα στη Βιλερμπάν στη νίκη του Παναθηναϊκού (81-89) στη Γαλλία τη 14η αγωνιστική.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.