ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να «καθαρίσει» γρήγορα την Λαμία

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λαμία (17:00, Cosmote Sport) και θέλει όσο πιο γρήγορα γίνεται να τελειώσει την υπόθεση νίκη.

Να «καθαρίσει» γρήγορα την Λαμία

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε καλή περίοδο, προερχόμενοι από τις δύο νίκες επί των ΑΕΚ και Άρη και φυσικά θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί. Άλλωστε για να διατηρήσει τις ελπίδες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το «τριφύλλι» θα πρέπει οπωσδήποτε να «καθαρίσει» τα ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία δεν έχει πάρει βαθμό ακόμα στα playoffs.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αμελήσει την εντός έδρας γκέλα του Παναθηναϊκού στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και την προσοχή που χρειάζεται το σημερινό ματς κόντρα στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου.

Στα αγωνιστικά, ο Φατίχ Τερίμ δεν υπολογίζει τους Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Μαντσίνι, Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Ούγκο. Από την άλλη, ο Λεωνίδας Βόκολος δεν υπολογίζει στον Σαραμαντά, με περαιτέρω λεπτομέρειες να μην γίνονται γνωστές αφού δεν βγήκε αποστολή.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.945 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημερινό παιχνίδι, άδεια από φιλάθλους θα είναι η Θύρα 13, έπειτα από την απόφασης της ΔΕΑΒ, για επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ οπαδών και αστυνομίας πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στις 3 Απριλίου.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Ντραγκόφσκι στην εστία, ο Χουάνκαρ θα καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Κώτσιρας το δεξί και οι Ακαιντίν και Γεντβάι τις δύο θέσεις στα στόπερ. Ο Αράο θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Τσέριν και Μπακασέτα να είναι οι άλλοι δύο στο χώρο του κέντρου. Από κει και μετά, ο Μπερνάρντ στα αριστερά και ο Παλάσιος στα δεξιά, θα αγωνίζονται στα δύο «φτερά» της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Ιωαννίδης, σε σχηματισμό 4-3-3.

Ο Τάσος Παπαπέτρου θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Ο Έλληνας ρέφερι θα έχει βοηθούς τους Κωσταρά και Απτόσογλου. 4ος θα είναι ο Τσιάρας, ενώ στο VAR θα καθίσουν οι Ευαγγέλου και Νικολαΐδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.