ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην Λαμία

Αυτούς επιλέγει ο Φατίχ Τερίμ.

Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα κόντρα στην Λαμία

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη επι της Λαμίας προκειμένου να μείνει εντός τίτλου και με τυχόν στραβοπάτημα των αντιπάλων του να ανεβεί ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Ο Φατίχ Τερίμ ενόψει σημερινής αναμέτρησης φαίνεται να έχει καταλήξει στους βασικούς «11».

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Τσέριν, Αράο, Μπακασέτας, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οφείλουμε να τονίσουμε ότι υπάρχει το σενάριο να ξεκινήσει και με δυο φορ κάτι που σημαίνει ότι την θέση του Παλάσιος θα την πάρει ο Σπόραρ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.