ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Με στόχο να… κλειδώσει οριστικά την πρωτιά!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20:15) και στόχο έχει να κλειδώσει την πρώτη θέση με νίκη ενόψει και των τελικών της Basket League.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Με στόχο να… κλειδώσει οριστικά την πρωτιά!

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στη νέα φάση του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που έχει περισσότερο σημασία για το γόητρο των δύο ομάδων και όχι βαθμολογικό ενδιαφέρον. Από τη στιγμή που οι «πράσινοι» έχουν επικρατήσει και στα δύο παιχνίδια της Α’ φάσης του πρωταθλήματος κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ακόμα και με ήττα θα έχουν το προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια. Φυσικά για να ισχύσει κάτι τέτοιο θα πρέπει το «τριφύλλι» να κερδίσει σε όλα τα εναπομείναντα ματς (Προμηθέας μέσα, Άρης έξω, Περιστέρι μέσα).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έργκιν Αταμάν θα περιμένει έως την τελευταία στιγμή να δει εάν μπορεί να υπολογίζει στον Τζέριαν Γκραντ που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού. Αν ο Γκραντ μπει στη 12άδα, τότε ένας από τους άλλους έξι ξένους θα μείνει εκτός (Γκριγκόνις, Λεσόρ, Ναν, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι, Ερνανγκόμεθ).

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα, που δεν είναι δηλωμένοι στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα θα μείνει εκτός και ένας από τους υπόλοιπους επτά ξένους (Πετρούσεφ, Κάνααν, Ράιτ, ΜακΚίσικ, Φαλ, Πίτερς, Γουίλιαμς-Γκος).

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.784 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διαιτητική τριάδα του αγώνα θα είναι Πιτσίλκας, Τσιμπούρης, Μαγκλογιάννης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.