ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΠΑΟ – Μακάμπι: Τι πιθανότητες δίνουν οι στοιχηματικές στο «τριφύλλι» να περάσει στο Final-4

Tι λένε οι book?

ΠΑΟ - Μακάμπι: Τι πιθανότητες δίνουν οι στοιχηματικές στο «τριφύλλι» να περάσει στο Final-4

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ-Αβίβ λοιπόν. Ένα ζευγάρι που έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα «κλασικά» στην ιστορία της Euroleague, αφού οι δύο ομάδες έχουν παίξει αντιμέτωπες σε δύο τελικούς, αλλά και σε πολλές συναρπαστικές σειρές πλέι-οφ.

Αυτή τη φορά το διακύβευμα είναι ένα εισιτήριο για το Final-4 του Βερολίνου, με την πρόκριση να κρίνεται στις τρεις νίκες και το τριφύλλι να έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Τα δύο πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ την Τρίτη (23/4) και την Πέμπτη(25/4), ενώ η σειρά θα μεταφερθεί στο Βελιγράδι όπου πιθανότατα χωρίς κόσμο, οι Ισαηλινοί θα φιλοξενήσουν τους πράσινους για ένα και ενδεχομένως για δύο παιχνίδια, αν χρειαστεί.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 32.501 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα όπλα της Μακάμπι Η ομάδα του Όντεντ Κάτας βρίσκεται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση, αν κρίνουμε από το τελευταίο της παιχνίδι στα πλέι-ιν, όπου διέλυσε την Μπασκόνια με 113-85 και ποντάρει σε αρκετά ακόμα πράγματα για να αντιμετωπίσει τους πράσινους.

Πρώτο και καλύτερο ο τρόπος που ματσάρει απέναντι του. Η ομάδα του λαού ήταν η μόνη (μαζί με τον Ολυμπιακό) ομάδα που κέρδισε δύο φορές την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στην κανονική διάρκεια της Euroleague, κάτι που οπωσδήποτε δημιουργεί μία ψυχολογική συνθήκη που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Οι Ισραηλινοί είναι πολύ αθλητική ομάδα, της αρέσει να ανοίγει το ρυθμό, να πηγαίνει σε μεγάλα σκορ και είναι ένας αντίπαλος που δεν ταιριάζει πολύ στο τριφύλλι.

Τα πράσινα ατού Από την άλλη όμως, έχει και ο Παναθηναϊκός τα δικά του ατού. Την φόρμα, την ψυχολογία, την έδρα, το γεγονός ότι τερμάτισε δεύτερος και πως έχει τα μεγάλα του ατού (Σλούκας, Ναν) σε εξαιρετική κατάσταση.

Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να περιορίσει τον Μπόλντουϊν (υπάρχει ο Γκραντ και ο Καλαϊτζάκης για αυτή τη δουλειά), τότε θα έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα, αφού ο Αμερικανός γκαρντ μαζί με τον Λορέντζο Μπράουν είναι οι δύο κινητήριοι μοχλοί για την ομάδα του Όντεντ Κάτας, ο οποίος έχει συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής.

Αυτό βλέπουν οι μπουκ Ας αφήσουμε όμως την θεωρία και πάμε στην πράξη. Οι μπουκ βλέπουν ξεκάθαρα Παναθηναϊκό και τον βλέπουν μάλιστα ως το μεγαλύτερο φαβορί που υπάρχει και στα τρία ζευγάρια που έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής (η Ρεάλ Μαδρίτης θα ξέρει την Πέμπτη αν θα παίξει με την Βίρτους Μπολόνια ή την Μπασκόνια).

Οι αποδόσεις πρόκρισης της ομάδας του Αταμάν στο Final-4 κυμαίνονται στο 1,35 κι αυτές της Μακάμπι Τελ-Αβίβ στο 3,40 δείγμα της δυναμικής που έχει αναπτυχθεί.

Ωστόσο, για να μετουσιωθούν οι αποδόσεις σε πρόκριση χρειάζεται οι παίκτες του Αταμάν να αποδείξουν στο παρκέ, ότι έχουν ότι χρειάζεται ώστε το τριφύλλι να επιστρέψει μετά από 12 χρόνια. Εκεί θα κριθούν όλα…

Πηγή: outsidersbet.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.