ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για Λαμία – Τα πλάνα του Φατίχ Τερίμ

Σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση στη Λαμία. Ανακοινώνει αποστολή ο Τερίμ, τα πλάνα για ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για Λαμία - Τα πλάνα του Φατίχ Τερίμ

Στην τελική ευθεία μπήκε και ολοκληρώνεται πλέον η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς στη Λαμία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των playoffs.

Οι “πράσινοι” μετρούν ένα σημαντικό 3/3 στην κούρσα του πρωταθλήματος απέναντι σε ΑΕΚ, Άρη και Λαμία και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να είναι κοντά στην κορυφή.

Η προετοιμασία της ομάδας για το συγκεκριμένο ματς, κύλησε ομαλά, με τον Σένκεφελντ να είναι ο μοναδικός που ακολουθούσε ατομικό και όλους τους υπόλοιπους να ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.358 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Φατίχ Τερίμ δεν σκοπεύει να κάνει πολλές αλλαγές. Παρότι ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena. Θεωρεί επικίνδυνη την αναμέτρηση με τη Λαμία και δεν θέλει να ρισκάρει κάποια απώλεια βαθμών, η οποία θα αλλάξει τα δεδομένα πριν το ντέρμπι με τους «κιτρινόμαυρους». Τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

Το πολύ μία-δύο αλλαγές να κάνει ο Τούρκος τεχνικός και ένα σοβαρό ενδεχόμενο είναι να μην ξεκινήσει τον Σπόραρ, παρατάσσοντας το «τριφύλλι» με μοναδικό φορ τον Ιωαννίδη. Οπότε, θα προσθέσει ένα εξτρέμ στο βασικό σχήμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.