ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τσεκάρει πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού η Ρεάλ Μαδρίτης!

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Τσεκάρει πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού η Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάζει με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «piratasdelbasket», η «βασίλισσα» κοιτάζει με μεγάλο ενδιαφέρον τον Κάιλ Γκάι για το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς χρειάζεται έναν καλό σουτέρ στην περιφέρεια, η οποία αναμένεται να περάσει από ριζική ανανέωση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 26χρονος ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στον Παναθηναϊκό AKTOR, όμως δεν πήρε πολλές ευκαιρίες από τον Εργκίν Αταμάν, έχοντας μόλις 4 πόντους κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα και 6,8 στο πρωτάθλημα.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι ο Aμερικανός γκαρντ μετράει 14 πόντους κατά μέσο όρο στην ΑCB και 20 στο BCL, με την ομάδα από τις Κανάριες Νήσους να έχει προκριθεί στα ημιτελικά, όπου θα παίξει με το Περιστέρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.