ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ακαϊντίν & Γεντβάι απέναντι στον Άρη

Χωρίς τον Σαμέτ Ακαϊντίν και τον Τιν Γεντβάι θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Άρη στη Λεωφόρο την Κυριακή (28/4).

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ακαϊντίν & Γεντβάι απέναντι στον Άρη

Οι Σαμέτ Ακαϊντίν και Τιν Γεντβάι αντίκρισαν αμφότεροι κίτρινη κάρτα στο χθεσινό παιχνίδι και ως αποτέλεσμα αυτού έφτασαν τις τρεις, κάτι που σημαίνει πως θα τους επιβληθεί αυτόματα ποινή μιας αγωνιστικής, η οποία προορίζεται για το επόμενο ματς του «τριφυλλιού», δηλαδή εκείνο με τον Άρη στην Λεωφόρο την Κυριακή (28/04-20:30). Δεν υπάρχει η επιλογή ενός από τους επόμενους αγώνες, όπως υπήρχε στην κανονική διάρκεια του πρωτθλήματος.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τους «κίτρινους» χωρίς τους δύο παίκτες που αποτελούν τον βασικό δίδυμό τους για το κέντρο της άμυνας στα Play Off του πρωταθλήματος. Οι επιλογές που έχει πλέον στα χέρια του ο Φατίχ Τερίμ για τις θέσεις αυτές είναι ο Αράο και ο Ούγκο, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από την πρώτη αγωνιστική του μίνι αυτού τουρνουά, ότα μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.