ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δέκα λεπτά αρκούσαν: Η κίνηση Μπάιντεν που χάρισε την προεδρία των ΗΠΑ στον Ντόναλντ Τραμπ

Μια εικόνα... εκατομμύρια λέξεις.

Δέκα λεπτά αρκούσαν: Η κίνηση Μπάιντεν που χάρισε την προεδρία των ΗΠΑ στον Ντόναλντ Τραμπ

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται οι ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα, καθώς οι εκλογές της 5ης Νοεμβρίου για το ποιος θα κάτσει στον προεδρικό θώκο πλησιάζουν ταχύτατα και η κόντρα ανάμεσα σε Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους αναμένεται να κορυφωθεί το προσεχές διάστημα.

Το μείζον ερώτημα, φυσικά, είναι ένα: θα καταφέρει ο Τζο Μπάιντεν να κερδίσει για δεύτερη διαδοχική φορά τον Ντόναλντ Τραμπ ή ο (ακρο)δεξιός πρώην πρόεδρος θα επανέλθει στη θέση του;

Οι στοιχηματικές εταιρίες- που πέφτουν έξω από σπάνια έως… ποτέ- δίνουν εδώ και καιρό φαβορί τον Τραμπ, όμως πλέον μετά το debate τον δύο πολιτικών αρχηγών είναι σχεδόν βέβαιο πως δε χάνει.

«Κλείδωσε»: Αυτή είναι η τελική τριάδα που θα διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές
«Κλείδωσε»: Αυτή είναι η τελική τριάδα που θα διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές 13.678 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τον λόγο εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.