ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χάρης Δούκας τέλος…

Τι θα συμβεί;

Χάρης Δούκας τέλος…

Μέρα με μέρα προστίθενται στελέχη που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ.

Μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές, στις 6 Οκτωβρίου αναμένεται να γίνουν οι εκλογές για την ηγεσία με όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή να έχουν αφήγημα το νέο ΠΑΣΟΚ που θα καταφέρει να νικήσει τη ΝΔ.

Νίκος Ανδρουλάκης, Μιλένα Αποστολάκη, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης έχουν ήδη δηλώσει πως θα κατέβουν στις εσωκομματικές εκλογές.

Ανατροπή με  Βαλαντσιούνας
Ανατροπή με Βαλαντσιούνας 2.997 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανοιχτό «παράθυρο» υποψηφιότητας στις εσωκομματικές εκλογές έχει αφήσει και η Νάντια Γιαννακοπούλου ενώ δεν αποκλείεται να δώσει ηγετικό «παρών» η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρώην επίτροπος στην ΕΕ, Άννα Διαμαντοπούλου.

Τι αναπάντεχο συνέβη όμως; Δείτε εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.