ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αυξάνεται διαρκώς η χρηματιστηριακή αξία του Τσέριν, ο Παναθηναϊκός πρέπει να φανεί γενναιόδωρος με το συμβόλαιό του»

Νέο δημοσίευμα στη Σλοβενία για τον Άνταμ Τσέριν αναλύει τα δεδομένα γύρω από τον 25χρονο χαφ.

«Αυξάνεται διαρκώς η χρηματιστηριακή αξία του Τσέριν, ο Παναθηναϊκός πρέπει να φανεί γενναιόδωρος με το συμβόλαιό του»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Σλοβενία για τον Άνταμ Τσέριν, ο οποίος μετά τις εμφανίσεις του στο Euro έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του και στη χώρα του -ειδικά- ασχολούνται διαρκώς μαζί του. Την Παρασκευή (05/07), ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ”nogomania” αναλύει τα δεδομένα γύρω από τον 25χρονο χαφ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως «έχει γίνει ένας ανεκτίμητος παίκτης για την εθνική, για τον οποίο δεν έχουμε πραγματικό αντικαταστάτη»!

Και συνεχίζει σχετικά με το μέλλον του: «Ο οργανωτής του παιχνιδιού της Σλοβενίας απέδειξε ποιος είναι στο Euro, και τώρα τον περιμένει μια σημαντική απόφαση καριέρας. Ακόμη και πριν από την έναρξη του Euro, ήταν λίγο-πολύ ξεκάθαρο ότι υπό τις παρούσες συνθήκες (συμβόλαιο γύρω στις 300.000 ευρώ ετησίως), ο Άνταμ Τσέριν δεν θα παίζει για πολύ ακόμη στον Παναθηναϊκό.

Είναι ένας από τους πιο χαμηλά αμειβόμενους παίκτες στην ομάδα και πριν από τον πρώτο αγώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ του πρόσφερε για άλλη μια φορά υψηλότερο μισθό. 

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 286.831 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρωταθλήτρια Κροατίας δεν έχει πλέον καμία πιθανότητα να αποκτήσει Σλοβένο μέσο, καθώς η χρηματιστηριακή αξία του αυξάνεται και ξεπερνά κατά πολύ την ικανότητα πληρωμής της Ντινάμο.

Η πρώτη επιλογή για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ντομζάλε είναι η επέκταση του συμβολαίου με τους Έλληνες (επί του παρόντος ισχύει έως το 2026), αλλά στην Αθήνα θα πρέπει να ανοίξουν γενναιόδωρα τα ταμεία τους. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη επιλογή.

Οι ιταλικές ομάδες Ουντινέζε και Μπολόνια ενδιαφέρονται για τον Τσέριν, καθώς αναζητούν ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Αν οι Έλληνες σκέφτονταν να πουλήσουν τον Σλοβένο για 5 εκατομμύρια ευρώ πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι ορέξεις τους μπορεί να είναι μεγαλύτερες τώρα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.