ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καμίνης: «Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να γκρεμιστεί το γήπεδο της λεωφόρου προτού ο Παναθηναϊκός αποκτήσει νέο γήπεδο. Είναι σαφές το Προεδρικό Διάταγμα που είχε ετοιμάσει ο δήμος», τόνισε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Καμίνης: «Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να γκρεμιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου προτού ο Παναθηναϊκός αποκτήσει νέο γήπεδο. Είναι σαφές το Προεδρικό Διάταγμα που είχε ετοιμάσει ο δήμος», τόνισε στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. «Αυτό το θέμα πρέπει να κλείσει, αν δεν κλείσει το καλλιεργούν κάποιοι για προεκλογικούς λόγους» επισήμανε. «Η ανακατασκευή της λεωφόρου δεν αφορά εμένα αφορά την ΠΑΕ. Το Προεδρικό Διάταγμα έχει προβλέψεις για τη διπλή ανάπλαση, ενώ ο δήμος συνέργησε για να γίνουν εργασίες ανακατασκευής της λεωφόρου (…)» τόνισε ο κ. Καμίνης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ανακοίνωσε δε ότι ο δήμος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του ΤΑΙΠΕΔ για να διεκδικήσει τα προσφυγικά της Αλεξάνδρας, λέγοντας ότι δεν ήταν σωστό που τα προσφυγικά δόθηκαν στο Ταμείο και αποτελούν περιουσία του δήμου.

Όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές, ξεκαθάρισε ότι «εάν έχουμε υποψήφιο της Χρυσής Αυγής στον β’ γύρο, εγώ θα ψηφίσω τον άλλον, όποιος και αν είναι αυτός». Κάλεσε δε, τους ανθυποψηφίους τους να πάρουν θέση στο θέμα αυτό και «να μην ψαρεύουν στα θολά νερά».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κ. Καμίνης κάλεσε επίσης, τους ανθυποψηφίους του βουλευτές της ΝΔ Άρη Σπηλιωτόπουλο και Νικήτα Κακλαμάνη, και των ΑΝΕΛ Βασίλη Καπερνάρο, να παραιτηθούν από τις βουλευτικές τους έδρες. «Έχουν ηθική υποχρέωση να παραιτηθούν πρέπει να δείξεις ότι παίρνεις ρίσκο και ότι δεν παίζεις κομματικά παιχνιδάκια» σημείωσε.

Ο δήμαρχος Αθηναίων άφησε εκ νέου αιχμές για τον προκάτοχό του Νικήτα Κακλαμάνη, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν βρήκα κάτι το οποίο να συνεχίσω, έπρεπε να το κάνω όλα από την αρχή.»

Για την κριτική που τού ασκείται από τους αντιπάλους του ότι δεν έχει κάνει έργα στην πόλη, επισήμανε ότι «είναι λάθος να μιλάμε για έργα εξωραϊσμού, φυσικά χρειάζονται και τα έργα εξωραϊσμού, και έχουμε κάνει». «Δεν είναι τεράστιο έργο ότι συμμαζέψαμε τα οικονομικά του δήμου, ότι μειώσαμε τους υπαλλήλους από 11.000 στους 7.500 χωρίς να υποβαθμιστούν οι υπηρεσίες του δήμου, ότι φέραμε 120 εκατ. ευρώ στην πόλη και φέρνουμε και άλλα; δεν είναι έργο τα σημεία εξυπηρέτησης του δημότη; η ηλεκτρονική πλατφόρμα του δήμου για τη μείωση της γραφειοκρατίας;» διερωτήθηκε.

Ο κ. Καμίνης πρόσθεσε ότι πολιτεύτηκε κρατώντας τα κόμματα έξω από την πόρτα του δήμου.

Διευκρίνισε ότι ο δήμος Αθηναίων, δεν πήρε δάνειο, αλλά έγινε αναχρηματοδότηση δανείου που υπήρχε ούτως η άλλως. «Δεν μπορούμε να πάρουμε τώρα δάνειο όπως έχουν τα πράγματα» τόνισε.

«Συνεργάστηκα πολύ καλά με τον Γιώργο Σγουρό ειδικά στο θέμα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων» σχολίασε για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, ενώ είπε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του κράτησε τα πολιτικά κόμματα έξω από το δήμο

Αναφορικά με τη δήλωση που φέρεται να έκανε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί Θύμιος Λυμπερόπουλος ότι θα αναρτήσει πινακίδες με τη φωτογραφία του Νικήτα Κακλαμάνη στα ταξί της Αθήνας, σχολίασε ότι δεν είναι σωστό ο εκπρόσωπος ενος συνδικάτου να παίρνει τόσο στενά κομματική θέση. «Αυτός ο κομματισμός στην Ελλάδα έκανε μεγάλο κακό» παρατήρησε. «Αν αυτό αληθεύει να το βάλουμε στο πρόγραμμα καλλωπισμού της πόλης» σχολίασε σκωπτικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...