ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σύνοδος… κορυφής

Ο αρχηγός και ο ήρωας, του ποδοσφαιρικού και του μπασκετικού Παναθηναϊκού αντίστοιχα, Κάρλος Ζέκα και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, συναντήθηκαν στα στούντιο της Nova… στο περιθώριο των συνεντεύξεων που έδωσαν αμφότεροι χθες και τα… είπαν παρασκηνιακά…

Σύνοδος… κορυφής

Στα στούντιο των καναλιών Novasports συναντήθηκαν χθες το βράδυ, ο Κάρλος Ζέκα και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς και είχαν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά για περίπου δεκαπέντε λεπτά όταν ο Πορτογάλος έφευγε και ο άσος του «εξάστερου» ερχόταν… για την δική του συνέντευξη στο συνδρομητικό.

Αφού συνεχάρησαν ο ένας τον άλλον, για τις νίκες των δύο ομάδων του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, η συζήτηση… πήρε «φωτιά», με τον Ζέκα να αναφέρεται στο… «αιώνιο θύμα» του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Ολυμπιακό, λέγοντας: «Τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ; Δεν μπορούν να σας νικήσουν με τίποτα, έτσι;», ενώ στη συνέχεια ανέφερε στον Βλάντο: «Παρακολουθώ πολύ μπάσκετ και κάθε φορά που έρχομαι στο ΟΑΚΑ για να σας δω, συμπεριφέρομαι σαν οπαδός και όχι σαν επαγγελματίας αθλητής», με τον φόργουορντ του «τριφυλλιού» να του απαντά: «Καλά κάνεις κι εγώ έτσι θα έκανα στο γήπεδο».

Ο ενημερωμένος Ζέκα και η απορία του Γιάνκοβιτς…

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.704 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν ενημερωμένος για όλα τα «μπασκετικά» θέματα, συζητώντας με τον Γιάνκοβιτς για το επερχόμενο ματς του «εξάστερου» με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα, με τον Γιάνκοβιτς να του λέει: «Είναι πολύ δύσκολος και καθοριστικός αγώνας», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί για τη επικειμένη μεταγραφή του Κιριλένκο στην ΤΣΣΚΑ (παρεμπιπτόντως ανακοινώθηκε σήμερα ο Κιριλένκο).

Τα Ελληνικά… και το πρωτάθλημα

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς πήρε στο… «ψιλό» τον Ζέκα, ρωτώντας τον, πότε θα μάθει να μιλάει Ελληνικά, με τον Πορτογάλο να του απαντά: «Αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα μιλήσω ελληνικά για ένα χρόνο», με τον Γιανκοβιτς ναν το δίνει απάντηση με… νόημα: «Άρχισε να ετοιμάζεσαι», δίνοντας του μάλιστα και συμβουλές: «Δεν είναι δύσκολο να μιλάς ελληνικά».

Ο ήρωας της Πυλαίας για τον Παναθηναϊκό, Γιάνκοβιτς, στη συνέχεια «μπήκε» στα βαθιά… ρωτώντας τον Ζέκα: «Πως είναι να παίζεις δεξί μπακ;», σε μια Παναθηναϊκή κουβέντα, ανάμεσα σε δύο κορυφαίους αθλητές «κόσμημα», για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μάλιστα «πόσταρε» τη φωτογραφία που έβγαλε με τον Ζέκα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.