ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: «Πολύ σημαντικός ο Διαμαντίδης»

Τα εύσημα στον Δημήτρη Διαμαντίδη απένειμε ο Αντώνης Φώτσης μετά την πολύτιμη νίκη επί της Αρμάνι ενώ εξέφρασε την πίστη ότι οι πράσινοι έχουν ακόμη αρκετά περιθώρια βελτίωσης.

Φώτσης: «Πολύ σημαντικός ο Διαμαντίδης»

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά τον δεύτερο γύρο. Ο αντίπαλος είναι δυνατός, έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά εμείς μπήκαμε καλά στο ματς και είχαμε τον έλεγχο του ματς σε όλη τη διάρκεια», δήλωσε αρχικά ο Φώτσης.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στον όμιλό μας, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Δεν μπορείς να φτάσεις ψηλά αντιμετωπίζοντας μέτριες ομάδες. Αυτό θα μας κάνει κι εμάς καλύτερους και πρέπει να γίνουμε καλύτεροι για να φτάσουμε στο στόχο μας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει την πολύ καλή εμφάνιση του Δημήτρη Διαμαντίδη, είπε: «Ο Δημήτρης είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, μας βοηθά όλους πάρα πολύ και θέλουμε όλοι να βοηθήσουμε περισσότερο».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.683 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.