ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Αυτός που θα πολεμήσει…»

Στη θέληση και το πάθος θα κριθεί το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Τζέιμς Γκιστ.

«Αυτός που θα πολεμήσει...»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην πρόσφατη νίκη επί της Εφές Αναντολού για το Top-16, αλλά και γενικά στην μέχρι τώρα πορεία του Εξάστερου στη διοργάνωση.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε στη SportDay:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Εφές στο πρόσφατο ματς της Ευρωλίγκας: 

«Σίγουρα είχαμε πάθος για να κατακτήσουμε τη νίκη και αυτό έπαιξε ρόλο. Θέλαμε να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε στην επίθεση κάποια ζητήματα ενώ στην άμυνα ήμασταν εξαιρετικοί, αλλά μετά βγάλαμε περισσότερη ενέργεια στην επίθεση, ενώ η άμυνά μας ήταν όπως έπρεπε».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα στοιχεία που έδειξε στο παρκέ το «τριφύλλι», ιδιαίτερα εκείνο της αλληλοκάλυψης που δεν έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου να πάρει κάτι καλύτερο 

«Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι το κάθε δευτερόλεπτο. Το κλειδί είναι να υπάρχουν σωστή επικοινωνία, καθαρό μυαλό και αντίληψη του χώρου. Να ξέρουμε πού πρέπει να είμαστε και να παρακολουθούμε τις κινήσεις των αντιπάλων μας όταν είναι στην επίθεση. Σαφέστατα και μπορούμε να παίξουμε με περισσότερη διάρκεια».

Για το «τρία στα τρία» που έχει κάνει η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στο Τop 16 

«Κάθε παιχνίδι σε αυτή τη φάση είναι πολύ σημαντικό. Ακόμα και οι διαφορές που θα πάρεις. Αν χάσεις ένα ματς μπορεί να σε επηρεάσει στο επόμενο, αλλά το θέμα είναι να χαίρεσαι ή να λυπάσαι για ένα βράδυ. Γενικά ο όμιλός μας κρέμεται πάνω σε μία τεντωμένη κλωστή και πρέπει να έχουμε ισορροπία».

Για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ: 

«Η εκάστοτε αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι από μόνη της μια μεγάλη υπόθεση. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι που θέλει να το δει όλη η Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Δεν θα παίξει ρόλο η στρατηγική, αλλά ποιος το θέλει περισσότερο. Ποιος θα πολεμήσει και θα κάνει βουτιά στο παρκέ, ακόμα και για τις χαμένες μπάλες. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με την ώθηση του κόσμου μας να κερδίσουμε το παιχνίδι που θα είναι διαφορετικό σε σχέση με τον αγώνα του Κυπέλλου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.