ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μετά το Μουντιάλ για «Κάρα»

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε νέα τηλεφωνική επαφή με τον Γιώργο Καραγκούνη και κρίθηκε σκόπιμο οι δυο πλευρές να κάνουν το τελικό ραντεβού μετά το Μουντιάλ.

Μετά το Μουντιάλ για «Κάρα»

Μια εξέλιξη απολύτως αναμενόμενη, καθώς από τη στιγμή που δεν ξεκαθάρισε το θέμα πριν από τις υποχρεώσεις της Εθνικής είναι ανέφικτο να συμβεί τώρα, τη στιγμή που ο «Κάρα» βρίσκεται στη Βραζιλία.

Έτσι, λοιπόν, αμέσως μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής, θα γίνει μια συνάντηση στην Αθήνα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ότι αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.