ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η «πρώτη» της ομάδας πόλο

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν, πραγματοποίησε η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού σήμερα το πρωί (1/9) στο κολυμβητήριο του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας.

Η «πρώτη» της ομάδας πόλο

Παρόντες στην «επίσημη πρώτη» της ομάδας ήταν οι Γ. Αφρουδάκης, Παπαδόγκωνας, Ν. Κόχειλας, Θεοδωρόπουλος, Δ. Δερμιτζάκης, Σπυρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μιχαλόπουλος, Γερακούδης και Παπαδημήτριου. Οι Καραμπέτσος, Χρονόπουλος, Κομάντινα απουσίαζαν δικαολογημένα και θα ενσωματωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι προπονήσεις του τμήματος για αυτή την εβδομάδα θα είναι μονές, ενώ ο καθιερωμένος αγιασμός θα γίνει μετά και την επίσημη ολοκλήρωση του ρόστερ της ομάδας.

Λούδης: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί»

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο τεχνικός των «πράσινων», Κώστας Λούδης στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει φιλοδοξίες, ενώ τόνισε ότι πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μια πρώτη συνάντηση, όχι όμως ακόμη η επίσημη γιατί κάποια από τα παιδιά δεν είναι εδώ ακόμη. Ευχαριστούμε τον ΑΝΟΓ για το κολυμβητήριο. Είναι μια καινούρια χρονιά και φυσικά υπάρχουν πάντοτε φιλοδοξίες.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντοτε να πρωταγωνιστεί. Και αυτό συνεπάγεται είσοδο στα πλέι οφ και στην τελική φάση του Κυπέλλου. Διατηρήσαμε τον βασικό κορμό, αν και ακόμη το ρόστερ δε το έχουμε ολοκληρώσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.