ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν τελείωσε του Αμπεντ…

Η υπόθεση Μεχντί Αμπεντ για τον Παναθηναϊκό δεν τελείωσε, καθώς όπως προέκυψε τις τελευταίες ώρες, υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του γαλλοαλγερινού τον Γενάρη.

Δεν τελείωσε του Αμπεντ…

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον προπονητή της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου και αφού δέχτηκε τα συγχαρητήρια του για την πολύ κατάσταση στην οποία ο Παναθηναϊκός «παρέδωσε» τον παίκτη στην Αγγλική ομάδα, του ανέφερε πως θέλει να τον «τσεκάρει» μέχρι και τα Χριστούγεννα και αν δεν υπάρξει τελικά η προοπτική να τον χρησιμοποιήσει στην ομάδα του, οι «πράσινοι» θα έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του, σε εκ νέου μορφή δανεισμού πιθανότατα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.