ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Κάναμε πολύ νευρική εμφάνιση»

Εκτός final four στο Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών έμεινε ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε από τον Παμβοχαϊκό με τον Θανάση Πρωτοψάλτη να ζητάει πίστωση χρόνου για την ομάδα.

«Κάναμε πολύ νευρική εμφάνιση»

Στα κακά διαστήματα που είχε η ομάδα απέδωσε την ήττα από τον Παμβοχαϊκό για το Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών ο Θανάσης Πρωτοψάλτης.

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι η ομάδα θέλει χρόνο για να σταθεροποιήσει την απόδοσή της.

«Κάναμε πολύ νευρική εμφάνιση. Θέλαμε πολύ να προκριθούμε στο φάιναλ-4 αλλά αυτό δε μας βγήκε θετικά. Είχαμε ορισμένα διαστήματα που ρίχναμε πολύ την απόδοση μας. Η ομάδα είναι πολύ καλή αρκεί να της δοθεί λίγος χρόνος για να σταθεροποιήσει την απόδοση της. Στόχος μας να κάνουμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις και να έχουμε διάρκεια» ήταν τα λόγια του 21χρονου παίκτη.

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.