ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρούσσης δεν έμεινε ικανοποιημένος παρά τη νίκη του «τριφυλλιού» επί του ΟΠΕΡ στο Ρέθυμνο με 0-3 σετ.

«Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι»

Ο  προπονητής του Παναθηναϊκού στάθηκε στην κακή απόδοση της ομάδας του στα δύο πρώτα σετ, τονίζοντας ότι το 3 στα 3 μέχρις στιγμής στο πρωτάθλημα δεν λέει τίποτα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το τρία στα τρία δεν λέει τίποτα. Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, ούτε εμείς ούτε οι άλλες ομάδες. Στο πρώτο σετ και στο δεύτερο μισό δεν έμεινα ευχαριστημένος. Ελπίζω να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι κάθε στιγμή. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ρεθύμνου για την προσπάθειά της αλλά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο γήπεδο και μας υποστήριξε. Τους ευχαριστούμε θερμά».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.