ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φουλάρει για στόπερ, επιστρέφει ο Μαρινάκης

Για την απόκτηση ενός στόπερ φουλάρει τις επόμενες ημέρες το «τριφύλλι». Κερδίζει «πόντους» ο Ροντρίγκες, ενώ επιστρέφει άμεσα στο Κορωπί ο Νίκος Μαρινάκης.

Φουλάρει για στόπερ, επιστρέφει ο Μαρινάκης

Οι «πράσινοι» έδειξαν τις γνωστές αδυναμίες στα μετόπισθεν κόντρα στην Ξάνθη, όπου και γνώρισαν βαριά ήττα κάτι που κάνει τους ανθρώπους στο «πράσινο» στρατόπεδο να επισπεύδουν τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός στόπερ, που τη δεδομένη στιγμή, θα προσφέρει επιπλέον λύσεις.

Παράλληλα κατά τη χθεσινή ημέρα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στους Αλαφούζο, Αναστασίου, Φύσσα και Βόκολου και αυτό που αποφασίστηκε είναι η ενίσχυση της ομάδας, ώστε στο β’ γύρο του πρωταθλήματος, να καλυφθούν τα κενά και με τις κατάλληλες προσθήκες, να «παλέψει» η ομάδα για τον τίτλο.

Απ’ τις επιλογές που έχουν στα χέρια τους οι «πράσινοι», τονίζεται πως ο Ροντρίγκες, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, όμως υπάρχει και το αρνητικό, που είναι οι συμμετοχές που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα. Επίσης για τον έτερο αμυντικό της Παρτιζάν, Στάνκοβιτς, οι «πράσινοι» κρίνουν πως είναι αρκετά μεγάλες οι απολαβές του.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα όσον αφορά η απόκτηση επιθετικού, οι μέχρι τώρα κινήσεις, δείχνουν πως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί, ενώ αποφασίστηκε η επιστροφή του Νίκου Μαρινάκη από τη Νίκη Βόλου, όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός το περασμένο καλοκαίρι.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.