ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Μαυρίας στον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον νεαρό άσο που επιστρέφει μέχρι το καλοκαίρι!

Ο Μαυρίας στον Παναθηναϊκό!

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Χάρη Μαυρία και του Παναθηναϊκού! Οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον νεαρό άσο, ο οποίος επιστρέφει μέχρι το καλοκαίρι στο «τριφύλλι» και… βλέπουμε. Ο Μαυρός αναμένεται αύριο στην Ελλάδα και το απόγευμα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός πως βρισκόταν πολύ κοντά σε άλλη ομάδα, με καλύτερη οικονομικά πρόταση, δέχθηκε να φορέσει ξανά τα πράσινα. Ο λόγος, το γεγονός ότι αγαπάει την ομάδα, αλλά και οι αστραπιαίες κινήσεις που έγιναν το απόγευμα από τους ανθρώπους των «πράσινων».

Η μεταγραφή τόσο του Μαυρία, όσο και του Καλτσά αποδεικνύουν ότι παρά τις άσχημες μέρες στις οποίες βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, γίνονται συντονισμένες ενέργειες, προκριμένου η ομάδα να αλλάξει επίπεδο και να έχει πολύ μέλλον! Θυμηθείτε, άλλωστε, τόσο το μπαράζ ανανεώσεων, όσο και την πρόσφατη δήλωση του Μάρκους Μπεργκ («βλέπω πολύ… πράσινο μέλλον»).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.