ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Πάρτι στην πισίνα

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει άνετα με 10-3 του Παλαιού Φαλήρου στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο, στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών.

Πάρτι στην πισίνα

Οι «πράσινοι» μετά την νίκη επί της ομάδας του Φαλήρου, διατηρήθηκαν έτσι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ενώ έδωσαν παράλληλα συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη μπήκε από την αρχή με «άγριες» διαθέσεις και έδειξε ποιο θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Ο αρχηγός Γιώργος Αφρουδάκης είναι αυτός που άνοιξε το σκορ και στην συνέχεια διπλασίασε τα τέρματα του «τριφυλλιού», με το 2-0 να γίνεται αρκετά γρήγορα. Ο Θεοδωρόπουλος με τον Παπαδόγκωνα έκαναν το 4-0, ενώ η πολύ καλή αμυντική λειτουργία είχε ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην δεχτεί γκολ και να κλείσει το πρώτο οκτάλεπτο με το 4-0.

polo1

Στις αρχές του δευτέρου οκταλέπτου ήταν η σειρά του Δερμιτζάκη να γράψει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, ενώ το Παλαιό Φάληρο το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 5-1, πριν ο Καλογεράκος κάνει το 6-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

polo2

Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και στις αρχές του δευτέρου μέρους με δύο γρήγορα γκολ από τους Χαραλαμπόπουλο και Θεοδωρόπουλο έκανε το 8-1. Ο Γερακούδης ήταν αυτός που συνέχισε το «πάρτι» για να κάνει το 9-1, ενώ η ομάδα του Φαλήρου το μόνο που κατάφερε πριν κλείσει το τρίτο οκτάλεπτο ήταν να μειώσει σε 9-2.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο και αφού είχαν κριθεί όλα πλέον, ο Παναθηναϊκός μπήκε λίγο πιο χαλαρό. Το Παλαιό Φάληρο κατάφερε έτσι να μειώσει σε 9-3 στα μισά της περιόδου, αλλά το τελικό 10-3, γράφτηκε με πέναλτι του Χαραλαμπόπουλου.

polo3

 Τα οκτάλεπτα: 4-0, 2-1, 3-1, 1-1

Παναθηναϊκός: Αφρουδάκης 2, Θεοδωρόπουλος 2, Χαραλαμπόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 1, Δερμιτζάκης 1, Καλογεράκος 1, Γερακούδης 1.

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ