ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Break για… Triple Crown (pics, vid)

Σαν σήμερα, πρίν από έξι χρόνια, ο Παναθηναϊκός έσπαγε την έδρα του Ολυμπιακού με σκορ 67-69.

Break για... Triple Crown (pics, vid)

Πριν απο ακριβώς έξι χρόνια ο Παναθηναϊκός πετύχαινε μια σημαντική νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Φώτσης

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του 5ου ευρωπαϊκού τροπαίου οι  «πράσινοι» ρίχτηκαν στη μάχη του ελληνικού πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το  «τριφύλλι» επέβαλλε από την αρχή το ρυθμό του στο ματς σπάζοντας την έδρα του αντιπάλου στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι,  με σκορ 67-69.  Από τον Παναθηναϊκό ξεχώρισαν οι  Νίκολα Πέκοβιτς με 16 πόντους και Ντρου Νίκολας με 15.

Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024
Τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί: Παναθηναϊκός 2023 vs Παναθηναϊκός 2024 1.306 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
πέκοβιτς
Ντρου Νίκολας

Λίγες μέρες αργότερα ο Παναθηναϊκός κατέκτησε έναν ακόμα τίτλο, ολοκληρώνοντας μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, με το δεύτερο triple crown, το πέμπτο νταμπλ της ιστορίας του και το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

584149

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 38-34, 49-53, 67-69

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 5 (1), Πελεκάνος, Τσίλντρες 23 (2), Βούισιτς 8, Τεόντοσιτς, Μπουρούσης 18 (2), Χαλπερίν 5, Γκριρ 2, Πρίντεζης 6, Ερστεγκ, Σχορτσιανίτης.

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Γιασικεβίτσιους 4, Κέτσμαν, Σπανούλης 9, Περπέρογλου, Μπατίστ 10, Φώτσης 9 (2), Νίκολας 15 (1), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 6, Πέκοβιτς 16.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.