ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επισημοποιήθηκε το διαζύγιο…

Χώρισαν και επίσημα οι... δρόμοι Παναθηναϊκού και Γιάννη Αναστασίου. Κοινή συναινέσει η λύση του συμβολαίου, τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου για τα πεπραγμένα του Έλληνα τεχνικού. Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Επισημοποιήθηκε το διαζύγιο...

Όπως ενημερωθήκατε από το panathinaikos24.gr και το ρεπορτάζ του Βασίλη Μοιρώτσου, ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους και άπαντες πλέον στρέφονται στην επόμενη μέρα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο, για έλευση ξένου προπονητή, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ονόματα στο “τραπέζι”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αναστασίου. Μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας κλείνει ο κύκλος μιας γεμάτης διαδρομής. Σε αυτό το διάστημα πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2013, αλλά και μεγάλες νίκες με ξεχωριστή σημασία για την ομάδα και τον κόσμο.

 Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος τοποθετήθηκε σχετικά με τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών: «Ο Γιάννης ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό το Μάιο του 2013. Μαζί δημιουργήσαμε ένα πλάνο που υπηρετήθηκε με συνέπεια και είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ομάδας, που όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη παραδέχονταν. Φτάσαμε σε σημαντικές επιτυχίες και φυσικά του πιστώνονται σε σημαντικό βαθμό. Στη διάρκεια της συνεργασίας μας έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές. Όλοι όσοι είμαστε στον Παναθηναϊκό τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Παναθηναϊκός εύχεται ό,τι καλύτερο στον Γιάννη Αναστασίου».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.373 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.