ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σαν σήμερα: Το σόου Χατζηπαναγή με Παναθηναϊκό και τα «άχαστα» του Ηρακλή! (vid)

Σαν σήμερα, πριν από 32 χρόνια, οι Έλληνες φίλαθλοι είχαν την τιμή και την τύχη να παρακολουθήσουν μία από τις πολλές λαμπρές παραστάσεις του Βασίλη Χατζηπαναγή, η οποία όμως δεν ήταν αρκετή να βάλει τον Ηρακλή στο κόλπο του τίτλου!

Σαν σήμερα: Το σόου Χατζηπαναγή με Παναθηναϊκό και τα «άχαστα» του Ηρακλή! (vid)

Ο Γηραιός» φιλοξενούσε τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη και ήθελε μόνο τη νίκη για να καταφέρει να μειώσει στους 3 βαθμούς από την κορυφή και να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, σε μια χρονιά που κατά γενική ομολογία έφτασε όσο ποτέ άλλοτε κοντά στην κατάκτησή του.

Οι «κυανόλευκοι» πήραν νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, έχοντας τον «Βάσια» σε τρομερή φόρμα, ο οποίος έκανε ότι ήθελε τους αμυντικούς των «πρασίνων». Φαίνεται όμως πως αυτό δεν αρκούσε, καθώς τα έκανε όλα τέλεια, έδινε έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του κι εκείνοι πετούσαν στα σκουπίδια τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Δείτε περισσότερα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ