ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Panathinaikos Advanced Skills Βasketball Camp 2016 (Pic)

Η Aκαδημία Μπάσκετ του Παναθηναϊκού, διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά το Advanced Skills Basketball Camp, για αγόρια και κορίτσια 7-17 ετών (1999- 2009) το τριήμερο 25, 26 και 27 Απριλίου.

Panathinaikos Advanced Skills Βasketball Camp 2016 (Pic)

Δείτε την ενημέρωση του Ερασιτέχνη:

«Η Aκαδημία Μπάσκετ του Παναθηναϊκού διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά το Advanced Skills Basketball Camp για αγόρια και κορίτσια 7-17 ετών (1999- 2009) το τριήμερο 25,26 και 27 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα, Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη).

Το camp θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας “Π. Γιαννακόπουλος” για περίπου 60 παιδιά. ( ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ).

Με κύριο άξονα την ατομική βελτίωση, το υψηλού επιπέδου προπονητικό επιτελείο του CAMP που αποτελείται από κορυφαίους προπονητές του Παναθηναϊκού Α.Ο., θα διδάξει για τρείς ημέρες στους μικρούς αθλητές πώς να τριπλάρουν και να πασάρουν, βοηθώντας τους να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους εν γένει, μέσω ενός εξειδικευμένου προγράμματος.

Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας»
Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας» 186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο για αρχάριους και προχωρημένους αθλητές.

Τα παιδιά θα χωριστούν σε ολιγομελή τμήματα αλλά και SECTIONS ( Α ή Β ) από τους προπονητές και θα ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες σε ποιο SECTION ανήκουν λίγο πριν την έναρξη του camp τηλεφωνικά.

Το camp θα διαρκεί 2 ώρες ημερησίως και για τις τρείς ημέρες στο σύνολό του (SECTION A ή SECTION B).

Ώρες λειτουργίας camp:

SECTION A : Μ. Δευτέρα – Μ Τρίτη – Μ Τετάρτη  9.00μμ – 11.00 πμ SECTION B : Μ. Δευτέρα – Μ Τρίτη – Μ Τετάρτη 11.00πμ – 13.00 μμ

ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ SECTION A: 08.45 SECTION B: 10:45

Κόστος συμμετοχής: 50€

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ (Μόνο για όσους δεν είναι μέλη της ακαδημίας μας)

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 30/3 και θα γίνονται μόνο στη γραμματεία του Κλειστού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ώρες λειτουργίας γραμματείας: Δευτ. – Παρ. 5μμ – 8.30μμ

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑΣ: 210-6447861 E-mail: paobasketacademy@gmail.com».

skills_camp2016

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.