ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ουίλιαμς: «Μόνο το πρωτάθλημα»

Ο Ελιοτ Ουίλιαμς στέλνει, μέσω του panathinaikos24.gr, το μήνυμα ενόψει της συνέχειας στην Α1, αναφέρεται στη... σκούπα από τη Λαμποράλ, αλλά και στον νέο προπονητή, Αργύρη Πεδουλάκη.

Ουίλιαμς: «Μόνο το πρωτάθλημα»

Ο Αμερικανός μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τον νέο κόουτς Αργύρη Πεδουλάκη, τα μαθήματα που πήρε η ομάδα μετά τη… σκούπα της Λαμποράλ Κούτσα, αλλά και τον μόνο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού σημείωσε 10 πόντους στη νίκη του τριφυλλιού με 91-63 στο κλειστό του ΟΑΚΑ κάνοντας το 1-0 στην σειρά του πρώτου αγώνα των προημιτελικών πλέι οφ της Basket League.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Η ομάδα έδειξε πως ξεπέρασε την κακή ψυχολογία μετά το κακό σερί επί της Λαμποράλ…

«Έπρεπε να βγούμε στο παιχνίδι και να στείλουμε ένα «μήνυμα» προς τον αντίπαλό μας. Έχουμε πλέον νέο προπονητή και ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με εκείνον στον πάγκο, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μετά από δύο χρόνια. Η αμυντική του φιλοσοφία στο παιχνίδι ταιριάζει με τη δική μου και έτσι μου αρέσει πολύ ως κόουτς. Πλέον έχουμε τον επόμενο αγώνα εκτός έδρας και πρέπει να δείξουμε το ίδιο καλοί, για να πάρουμε τη νίκη που είναι ο μόνος στόχος μας τώρα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.674 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν και είναι πολύ νωρίς ποιες οι διαφορές μεταξύ Σάσα Τζόρτζεβιτς και Αργύρη Πεδουλάκη;

«Όπως είπες είναι ακόμη πολύ νωρίς γι αυτό. Έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι με αυτόν. Ο Σάσα είναι ένας πολύ καλός προπονητής, όπως το ίδιο ισχύει και για τον νέο κόουτς. Έχει πολύ καλή φιλοσοφία και παίζουμε με στόχο τη νίκη σε κάθε ματς».

Πως διαχειρίστηκε ο κόουτς Πεδουλάκης την κακή ψυχολογία των αποδυτηρίων μετά τον αποκλεισμό στην Ευρωλίγκα;

«Πρέπει απλά να πάρουμε το μάθημά μας από αυτά τα ματς. Δεν μπορούμε να κλαίμε την μοίρα μας και να μεμψιμοιρούμε για τον αποκλεισμό. Ότι έγινε, έγινε. Έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας να παίξουμε και για να τα κερδίσουμε. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο του επιχείρημα όταν επέστρεψε στην ομάδα. Να μην κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη όπως με την Λαμποράλ».

Πλέον απομένουν δύο παιχνίδια με τον Κολοσσό με μόνο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος…

«Όπως είπες έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια με τον Κολοσσό και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά. Στόχος μας είναι η κατάκτηση μόνο του πρωταθλήματος όμως είναι ακόμη νωρίς για να ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να το πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος της σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.