ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν

Προς παραμονή Μαρινάκης και Κλωναρίδης

Τα «πράσινα» θα φοράνε και τη νέα σεζόν οι Νίκος Μαρινάκης και Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Προς παραμονή Μαρινάκης και Κλωναρίδης

Οι δύο ποδοσφαιριστές έμοιαζαν να είναι κοντά στην «πόρτα» της εξόδου από τον Παναθηναϊκό, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν και πιθανότατα θα παραμείνουν στο ρόστερ, ενόψει της νέας σεζόν, όπως αναφέρει και η «Live Sport».

Μαρινάκης και Κλωναρίδης, έδωσαν άλλωστε το «παρών» στη χθεσινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και θα βρίσκονται επίσης και στην αποστολή, που θα αναχωρήσει αύριο για την Ολλανδία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.