ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

25 ο Αλβέρτης, 25 όλος ο Ολυμπιακός

Σαν σήμερα το 2009, ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού έλεγε αντίο στα γήπεδα σε μια εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη. Το Panathinaikos24.gr θυμάται και παρουσιάζει ένα βίντεο για τον μεγάλο Φράγκι

25 ο Αλβέρτης, 25 όλος ο Ολυμπιακός

Σαν σήμερα πριν από εφτά χρόνια, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, μέσα σε ένα γήπεδο στο οποίο… παραληρούσαν 20.000 θεατές, έλεγε το οριστικό «αντίο» στα γήπεδα. Μετά από 19 χρόνια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, που σήκωσε 11 πρωταθλήματα, 8 Κύπελλα, 5 ευρωπαϊκά κι ένα Διηπειρωτικό, ο εμβληματικός αρχηγός έβλεπε την ΚΑΕ να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 4 στον ουρανό του ΟΑΚΑ.

Τα λόγια για τον «Φράγκι» είναι περιττά. Το Panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει το βίντεο εκείνης της ξεχωριστής βραδιάς, που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την έζησαν από κοντά και όχι μόνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.