ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Λυπούμεθα, αλλά πρώτα η εξυγίανση»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εκφράζει τη λύπη του για τα οφειλόμενα σε παίκτες της ομάδας πόλο των ανδρών και τονίζει ότι ο πρώτος στόχος είναι η εξυγίανση.

«Λυπούμεθα, αλλά πρώτα η εξυγίανση»

Ολα αυτά, μετά την ανακοίνωση των αθλητών, σύμφωνα με την οποία σταματούν τις προπονήσεις, μέχρι να πληρωθούν.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Τα οικονομικά προβλήματα που ανατρέχουν στο παρελθόν και η προσπάθειά μας να εξυγιάνουμε τον Σύλλογο ως προς τις φορολογικές και ασφαλιστικές του υποχρεώσεις, μας εξαναγκάζουν να απόσχουμε για μικρό χρονικό διάστημα από οφειλές προς τους αθλητές του πόλο.

Λυπούμεθα για αυτό και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να το ανατρέψουμε.

Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας»
Παναθηναϊκός ΑΟ: « Προστατέψτε τις έδρες μας» 186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρώτα εξυγίανση, μετά πρωταθλητισμός. Υπάρχει σχέδιο, το ακολουθούμε και σύντομα θα προβούμε σε ανακοινώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.