ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Καζάζης: «Καθοριστικό το λάθος του διαιτητή»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης, επεσήμανε πως το διαιτητικό λάθος στο τέταρτο σετ έκρινε την αναμέτρηση, στην οποία οι «πράσινες» άξιζαν τη νίκη.

Καζάζης: «Καθοριστικό το λάθος του διαιτητή»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καζάζης μετά τη λήξη του ντέρμπι: «Νομίζω ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη. Το λάθος του διαιτητή ήταν καθοριστικό, γιατί θα γινόταν το 3-1 και θα κερδίζαμε το παιχνίδι.Δεν το λέω αυτό για δικαιολογία, αλλά ήταν σημαντικό. Θα το δει το βράδυ και θα καταλάβει το λάθος του.Ξέραμε πώς αγωνίζεται ο Ολυμπιακός στην έδρα του, ότι θα μας πίεζε αρκετά, αλλά διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και είχαμε καθαρό μυαλό.Σίγουρα χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να φύγουμε με μια καθαρή νίκη, ωστόσο σε κανονική ροή παιχνιδιού το σκορ θα είχε διαμορφωθεί σε 3-1 υπέρ μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.