ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δήλωση ΣΟΚ από Καλιτζάκη: “Ευχομαι όσους ποδοσφαιριστές δουν να βγαίνουν απόψε να τους πλακώσουν στο ξύλο” (βίντεο)

"Σκληρές" κουβέντες από τον Γιάννη Καλιτζάκη, μετά την ισοπαλία στη Λάρισα.

Δήλωση ΣΟΚ από Καλιτζάκη:

Μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος αμυντικός του “τριφυλλιού” ανέφερε: «Πολλοί ποδοσφαιριστές δεν αξίζουν να φοράνε την φανέλα του Παναθηναϊκού. Είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Χτυπάνε την κάρτα για δύο ώρες και τέλος. Πλάκα κάνουμε;

Αυτοί είναι ικανοί μόλις γυρίσουν Αθήνα να πάνε με το γκομενάκι τους σε κανά μπαράκι να πιουν το ποτάκι τους! Ικανούς τους έχω». Βέβαια, ο “νίντζα” παρασυρόμενος, ήταν υπερβολικός στα όσα είπε στη συνέχεια, περί ξύλου και λοιπών. Δείτε τα όλα εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.