ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μετανιωμένος ο Ζέκα!

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» απολογήθηκε στους συμπαίκτες του μετά την λήξη της αναμέτρησης στη Λάρισα αναφορικά με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε.

Μετανιωμένος ο Ζέκα!

«Σκασμένος» ήταν ο Κάρλος Ζέκα αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Λάρισα!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο οποίος είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Παπαδόπουλου στο 81ο λεπτό του παιχνιδιού και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί στους συμπαίκτες του γι αυτήν του την ενέργεια.

Ο Πορτογάλος μέσος ζητούσε συνεχώς συγνώμη προς τους συμπαίκτες του για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε αλλά και για τον τρόπο που αντέδρασε, τονίζοντας πως η συμπεριφορά αυτή προήλθε λόγω εκνευρισμού από τα συνεχή αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των παικτών της Λάρισας και την ατιμωρησία τους από τον διαιτητή του αγώνα.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.915 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αποβολή του Κάρλος Ζέκα στη Λάρισα θα έχει κατά πάσα πιθανότητα αρνητικό αντίκτυπο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υπάρχει περίπτωση να στερηθεί τις υπηρεσίες του αρχηγού του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τον Ιανουάριο. Παράλληλα, οι «πράσινοι» σκέφτονται να επιβάλλουν βαρύ χρηματικό πρόστιμο στον Πορτογάλο λόγω της αποβολής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.