ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Επέστρεψε ο Παππάς – «ψυγείο» το ΟΑΚΑ

Με τον Νίκο Παππά να επιστρέφει στις προπονήσεις και το ΟΑΚΑ να είναι... ψυγείο από τη χαμηλή θερμοκρασία έγινε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού superfoods ενόψει του αγώνα με την Αναντολού Εφές.

Επέστρεψε ο Παππάς - «ψυγείο» το ΟΑΚΑ

Ο Παππάς ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον άφησε εκτός αποστολής του ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και είναι ξανά στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η σημερινή προπόνηση έγινε στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ, καθώς σε λίγη ώρα υπάρχει το ματς της ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ στο μεγάλο γήπεδο. Η θερμοκρασία στο βοηθητικό ήταν εξαιρετικά χαμηλή και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το γήπεδο είχε… πολικές συνθήκες, γεγονός που δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των “πράσινων” στην προπόνηση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.