ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άρνηση Εσιέν για συμβιβασμό

Ο Γκανέζος επιμένει στην προσφυγή που έχει καταθέσει ώστε να λάβει εξ ολοκλήρου το ποσό των χρημάτων που του οφείλει ο Παναθηναϊκός

Άρνηση Εσιέν για συμβιβασμό

Το «σίριαλ» του Μίκαελ Εσιέν καλά κρατεί με τον ποδοσφαιριστή να αρνείται τη συμβιβαστική οδό που του προτάθηκε από τον Παναθηναϊκό όσον αφορά τα δεδουλευμένα του από την περσινή σεζόν.

Οι «πράσινοι», έστω και με χρονική καθυστέρηση, έχουν καταβάλει τις πρώτες δύο δόσεις του διακανονισμού τους, ωστόσο ο Γκανέζος μέσος αξιώνει το υπολειπόμενο ποσό άμεσα, απαντώντας αρνητικά στους ανθρώπους της ομάδας για περαιτέρω συμφωνία, όσον αφορά τα υπόλοιπα χρήματα, τα οποία απαιτεί να του καταβληθούν άμεσα.

Μετά το «όχι» του Εσιέν, η επόμενη «πράξη» της εν λόγω ιστορίας θα παιχτεί στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ στις αρχές Φεβρουαρίου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.107 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.