Πρόταση δανεισμού για Ιβανόφ

Ο Βούλγαρος καλείται να αποφασίσει αν θα την αποδεχτεί ή όχι. Επιβεβαίωση από ΠΑΕ για την προσφυγή του Ταυλαρίδη

Πρόταση για την απόκτηση του Ιβάν Ιβανόφ με τη μορφή δανεισμού έφτασε στα γραφεία του Παναθηναϊκού, με τον παίκτη να έχει ενημερωθεί από την ΠΑΕ, η οποία αναμένει την απάντησή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρόταση για τον Βούλγαρο φέρεται να προέρχεται από την τουρκική Γκαζιάντεπσπορ, η οποία έχει δείξει έως τώρα το πιο ζεστό ενδιαφέρον για τον κεντρικό αμυντικό του τριφυλλιού και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του.

Σε ότι αφορά το θέμα του Στάθη Ταυλαρίδη, από τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνουν πως ο παίκτης έχει καταθέσει προσφυγή. Μάλιστα, ο παίκτης δεν περίμενε την πρόταση του συλλόγου για τη λύση της συνεργασίας τους, αφού ενημερώθηκε την περασμένη εβδομάδα πως θα υπάρξει συνάντηση με τον Λυμπερόπουλο για να συζητήσουν το θέμα, ωστόσο προτίμησε να μην περιμένει και να προχωρήσει σε προσφυγή.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ: Παραγγείλετε delivery από περισσότερα από 200 εστιατόρια και όλες τις κορυφαίες αλυσίδες όπως Pizza Fan, KFC, Pizza Hut και Πίττα του Παππού Επίσημα προϊόντα Παναθηναϊκού σε προσφορές!

Νέο success story από το Athlenda!
Ο Γιάννης, νεαρός σέντερ από Κρήτη, βρήκε μέσω του Athlenda τη δυνατότητα να υπογράψει σε ομάδα της πρώτης κατηγορίας!
✔ Ακολούθησε το παράδειγμά του και στο Athlenda!
#successstories #athlenda #newtalent

#hot now