ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόταση δανεισμού για Ιβανόφ

Ο Βούλγαρος καλείται να αποφασίσει αν θα την αποδεχτεί ή όχι. Επιβεβαίωση από ΠΑΕ για την προσφυγή του Ταυλαρίδη

Πρόταση δανεισμού για Ιβανόφ

Πρόταση για την απόκτηση του Ιβάν Ιβανόφ με τη μορφή δανεισμού έφτασε στα γραφεία του Παναθηναϊκού, με τον παίκτη να έχει ενημερωθεί από την ΠΑΕ, η οποία αναμένει την απάντησή του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρόταση για τον Βούλγαρο φέρεται να προέρχεται από την τουρκική Γκαζιάντεπσπορ, η οποία έχει δείξει έως τώρα το πιο ζεστό ενδιαφέρον για τον κεντρικό αμυντικό του τριφυλλιού και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του.

Σε ότι αφορά το θέμα του Στάθη Ταυλαρίδη, από τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνουν πως ο παίκτης έχει καταθέσει προσφυγή. Μάλιστα, ο παίκτης δεν περίμενε την πρόταση του συλλόγου για τη λύση της συνεργασίας τους, αφού ενημερώθηκε την περασμένη εβδομάδα πως θα υπάρξει συνάντηση με τον Λυμπερόπουλο για να συζητήσουν το θέμα, ωστόσο προτίμησε να μην περιμένει και να προχωρήσει σε προσφυγή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.