ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ Ο ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΣ

Τελειώνει ο Σάμπα – ακολουθεί ο Ιβανόφ

Τρέχουν οι εξελίξεις στο «πράσινο» μέτωπο των αποδεσμεύσεων με τον Κρίστοφερ Σάμπα να λύνει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και τον Ιβάν Ιβανόφ να ακολουθεί

Τελειώνει ο Σάμπα - ακολουθεί ο Ιβανόφ

Στην τελική ευθεία μπαίνει το ζήτημα της αποδέσμευσης των Κρίστοφερ Σάμπα και Ιβάν Ιβανόφ και όσον αφορά την περίπτωση του πρώτου αναμένεται να έχουμε εξελίξεις ακόμη και εντός της ημέρας.

Ο Κονγκολέζος αμυντικός αναμένεται να λύσει εντός των επόμενων ωρών το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκού και να ψάξει ως ελεύθερος πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι δυο πλευρές θα πραγματοποιήσουν σήμερα την τελική επαφή τους προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του «διαζυγίου» το οποίο θα είναι «βελούδινο», καθώς ο Σάμπα επέδειξε άκρως επαγγελματική στάση στο διάστημα που αποτέλεσε μέλος του συλλόγου.

Μετά το οριστικό «κλείσιμο» της υπόθεσης Σάμπα ακολουθεί αυτή του Ιβανόφ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν εντός των επόμενων ημερών. Ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της πατρίδας του, διαθέτοντας παράλληλα στα «χέρια» του το «χαρτί» της ρωσικής Άρσεναλ Τούλα, η οποία φέρεται πως έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.043 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» θέλουν να διευθετήσουν τα του Ιβανόφ το συντομότερο δυνατό και όπως όλα δείχνουν η ερχόμενη Δευτέρα θα αποτελέσει την καταληκτική ημέρα όσον αφορά την υπόθεση του 28χρονου μπακ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.