ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Διαβάστε την ατομική κριτική του Panathinaikos24 στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ξεχώρισε ο Βιγιαφάνιες, πολύ καλός ο Κουρμπέλης, πάλεψε ο Μπεργκ, όμως οι τρεις δεν κερδίζουν τους… έντεκα. Διαβάστε την ατομική κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Οδ. Βλαχοδήμος: Στο γκολ του Επστάιν δεν φέρει ευθύνη, αφού ο Γερμανός τον εκτέλεσε από κοντινή απόσταση, ενώ είδε και το κορμί του Ευαγγέλου μπροστά του. Σταθερός στις περισσότερες επεμβάσεις του, δεν είχε κάποια δύσκολη φάση

Μαρινάκης: Απ’ τους χειρότερους του Παναθηναϊκού και μοιραίος όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Ο Επστάιν τον πέρασε σαν να μην υπήρχε στη φάση του γκολ, παρά το γεγονός πως ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού είχε πρόσωπο προς τη μπάλα όταν ο Γερμανός την κοντρόλαρε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.401 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τελάντερ: Δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τον δυνατό Ντουαλά. Νικητής στις περισσότερες μονομαχίες, καθάρισε αρκετές προσπάθειες αντεπίθεσης της Κέρκυρας, χωρία πάντως να έχει ιδιαίτερη πίεση

Ευαγγέλου: Σταθερός για ακόμα ένα ματς ο μικρός, έδωσε πολλές μάχες, κέρδισε τις περισσότερες. Χτίζει χαρακτήρα αγώνα με τον αγώνα και δεν διστάζει να πηγαίνει με τσαμπουκά και ποδοσφαιρικό θράσος πάνω στον αντίπαλο.

Χουλτ: Δεν πρόλαβε να φανεί ιδιαίτερα. Αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο 31’ και μέχρι τότε δεν είχε αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα από την πλευρά του

Κουρμπέλης: Απ’ τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού. Έτρεξε πολύ, έβγαλε πάθος και ένταση και βοήθησε αυτή τη φορά και στη δημιουργία. Έβγαλε καταπληκτική σκαφτή πάσα στον Μπεργκ στο 69’, αλλά ο Σουηδός είδε τους αντιπάλους να διώχνουν πάνω στη γραμμή.

Ζέκα: Σκιά του εαυτού του. Απ’ τους χειρότερους παίκτες του Παναθηναϊκού, σε όποια θέση κι αν τον χρησιμοποίησε ο Ουζουνίδης. Ξεκίνησε «μέσα δεξιά», έγινε «κόφτης» και στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε στην παλιά του θέση, αυτή του δεξιού χαφ. Το απόλυτο μηδέν από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, που είχε ξανά πολλά νεύρα.

Λουντ: Άφαντος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Φινλανδός, δεν κατάφερε να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και να ακολουθήσει τον ρυθμό του Βιγιαφάνιες. Αργές αντιδράσεις, έχανε εύκολα τη μπάλα και είχε λάθος επιλογές.

Βλαχοδήμος: Ξεκίνησε και πάλι με πολλή όρεξη, όπως συνηθίζει στα παιχνίδια του, όμως ήταν ανούσιος στις περισσότερες ενέργειές του. Είχε 2-3 κερδισμένα φάουλ, αλλά και δύο μαρκαρίσματα πολύ σκληρά, με το δεύτερο να του αποφέρει κίτρινη κάρτα.

Βιγιαφάνιες: Ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού. Μαγική ενέργεια στη φάση του γκολ, όπου πέρασε ανάμεσα σε τρεις και έβγαλε κάθετη «πάρε – βάλε» στον Μπεργκ. Ήταν απ’ τους λίγους που ζητούσε μπάλα για να δημιουργήσει, ξεχώρισε έστω και σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν έφτανε για τον Παναθηναϊκό.

Μπεργκ: Ήταν ορεξάτος, τελείωσε άψογα τη φάση του γκολ, ήταν καλό το τελείωμα του και στο 69’, αλλά πρόλαβε τη μπάλα ο αμυντικός πάνω στη γραμμή. Είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Βιγιαφάνιες, δείγμα του ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει ποιοτικούς παίκτες ώστε να πλαισιώσει αυτούς τους δύο, που είναι ό,τι ποιοτικότερο διαθέτει.

Χουχούμης: Μπήκε νωρίς στο ματς, δεν είχε προβλήματα ανασταλτικά, αλλά επιθετικά δεν φάνηκε για ακόμα μία φορά. Σπάνια ανέβηκε πάνω από τη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μην… πατάει από τα αριστερά.

Χατζηγιοβάννης: Μπήκε αντί του Λέτο, παίζοντας ως αριστερός εξτρέμ, προσπάθησε να φανεί και να βοηθήσει, αλλά δεν τα κατάφερε ιδιαίτερα. Ήταν πολύ ορεξάτος, όμως έχασε τις περισσότερες μονομαχίες. Είχε ένα τελείωμα, το οποίο πέρασε πολλά μέτρα έξω

Λέτο: Έπαιξε ελάχιστα, αφού μπήκε στο 46’, τραυματίστηκε και αποχώρησε 15 λεπτά αργότερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.